Nimetön

Runoilija japsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nyt,
nyt minun mittani täyttyi.
Olen ennenkin tiennyt,
tiennyt että rakastat,
muita tyttöjä enemmän kuin minua.
Mutta tämä,
tämä oli viimeinen pisara.

"Te quiero" sinä kuiskasit toisen tytön korvaan,
"Ai laav juu" sinä sanoit minulle
"Rakastan sua" sinä sanoit kolmannelle.

Mutta silti,
silti en voi päästää irti sinusta.

Selite: 
kertoo ihastuksesta, kuten muutkin mun runot
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot