ontuva mieleni

Runoilija myrkky

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

neiti takkutukka lumpeenkukka, kompuroiva raitasukka. laulaa kolikoita hattuun.
 

laiska elämä
kotini kuin kaatopaikka
kirpeän hajuinen linnani,
olen tottunut

harmaata huomenta
haljennutta iltaa
myös mieleni on kirpeä
sillä rakkaus on loppunut

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot