Tyttönne tää

Runoilija Figaro

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Unelmiin sidottu elämän ajaksi
 

Ne sanoo ; Tyttö , sulla on sydän kuin puhdasta kultaa ,
sä olet kaunis , sä olet ihme sielussaan tulta .

Ne sanoo ; Tyttö , sulla on mahdollisuudet kaikkeen ,
susta tulee jotain suurta , sano mun sen tienneen .

Ja mä katson niitä , katson pitkään ja kauemmin
katson ja nään kaiken kuin paljon tarkemmin .

Ne ei tiedä , ne ei tiedä tytöstään mitään ,
ne luulee , ne näkee , muttei katso syvempään

Ja mä nauraen pudistan päätäni
sanon , älkää vaivautuko mun tähteni

Sillä tyttönne sydän on kylmää hopeaa
ilmeessä ylpeys ja sielussa tuuli puhaltaa .

Selite: 
että näin tällä kertaa (:
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot