Ei ole tikapuita taivaaseen

Runoilija Puulintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ilta on vielä nuori, en ole vielä tanssinut ja sinä et ole vielä humaltunut.
 

Kyllähän me tiedettiin, että yhdessä ei pilviin kiivetä.
Alusta asti sanottiin, päivä kerrallaan.
Ja, kun sinä lauantain aamuna oven pistit kiinni perässäni.
Tiesin, että hyvä on näin.

Vaikka paha olo minut aina valtaa.
Ikävä sinua, meitä.
Ja sitten huomaan, kuinka helppoa on vain olla.
Antaa elämän kuljettaa.
Sinua ohimennen ajatella.
Vaihtaa muutama sana ja jatkaa taas matkaa.

Toistaiseksi yksinäni kiipeän pilviin.

Selite: 
Kiitos yhteisistä hetkistä!
Kategoria: 
 

Kommentit

Oikotietä onneen ei oo, se on karu totuus.

"Toiset etsii tikapuita taivaaseen.." hyvä, haikea runo!

 

Käyttäjän kaikki runot