Sielu on hakkuuaukea

Runoilija Merkitty

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 11.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Perse edellä puuhun, pää edellä veteen.
 

Kuvittele: Nuori puu, kaunis virpi
Kevätauringossa se ojentaa oksiaan
aukoo jo silmujaan
Metsä heräilee, linnut, perhoset

Nyt.

Moottorisaha

Kirves

Petkele

Naurattaako?
Kannattaa nauraakin
sillä se on vaikeaa
kun sinunkin raiskattu vartesi
on poltettu toisten lämmöksi.

Elämä valtaa hakkuuaukean takaisin.

Mutta se vie aikaa....Niin paljon aikaa

Selite: 
Eipä tähän paljoa voi sanoa. Vertauskuvia vain.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot