Tahto pelastua

Runoilija Caramelly

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos ja kumarrus kaikille !
 

Huomenna ei ole päivää toista
Jota voisi katsella ilolla ja riemulla

Tuntuu kuin raskas kivi vain painaisi rintaa
Joka vetäisi yhä syvemmälle pimeää pohjaa

Lopuksi vain istuisin pohjalla,
Huutaen apua
Itkien ja kiroten

Mutta pelastajaa ei koskaan näkynyt

Selite: 
*Sigh*
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot