Muistojen puu

Runoilija Caramelly

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos ja kumarrus kaikille !
 

Niin se aika vain vierähti,
Ohi humautti,
Jätti muutaman karvaan palan suuhun,
Ja muutaman upean muiston,
Muiston -puuhun!

Selite: 
Ihan tässä vanhakin alkaa herkistymään.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana,pidän.Kyllä niitä muistoja vielä kertyy. :)

Muistojen puuhusi saat vielä monta uutta oksaa.
Hieno runo.

Muistot on parhaita
jos ne osaa jättää menneisyyteen
ja muistella hymyssä suin

suloinen runo!

pidin tästä :)

Ihana,pidän.Kyllä niitä muistoja vielä kertyy. :)

Muistojen puuhusi saat vielä monta uutta oksaa.
Hieno runo.

Muistot on parhaita
jos ne osaa jättää menneisyyteen
ja muistella hymyssä suin

suloinen runo!

pidin tästä :)

 

Käyttäjän kaikki runot