Emmä susta eroonkaan pääse

Runoilija DustyDreamer

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maanläheinen haaveilija :) Intohimoina esim. musiikki (kaikissa muodoissa; levyjen ja vinyylien "crate diggaus", tuottaminen ym), elokuvat, pelit, mausteiset ruuat, luonto, auringonlaskut, tähtitaivaat ja unelmoiminen naisesta, jonka kanssa jakaa arjen ihmeet.
 

Mun sadonkorjuun aika;
netissä surffailen väistellen haita
laita on kaita, lompakko saita
tältäkö mä yritän paeta?

Arjen huuma pian velkojansa vaati
verokarhu oveani hiljalleen raapi
potra poika joutui byrokraatin haaviin
pomot korjas edestäni tuottoisan saaliin

Säädän täs lääväs
hauras ajatus itsensä jääväs
vielä on taskussa lantti
kestääkö kuluttajan kantti?

Vaikka tietoisesti vastaan haraan
silti istumapaikan vierestäsi varaan
dopamiini; sua kaipaan aina ainiaan
mieleni puutarhaan takas luokses palaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot