Pilke Pimeyden

Runoilija DustyDreamer

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maanläheinen haaveilija :) Intohimoina esim. musiikki (kaikissa muodoissa; levyjen ja vinyylien "crate diggaus", tuottaminen ym), elokuvat, pelit, mausteiset ruuat, luonto, auringonlaskut, tähtitaivaat ja unelmoiminen naisesta, jonka kanssa jakaa arjen ihmeet.
 

Sanojesi sointujen tahtiin mieleni lepää
silmiesi loisteeseen tunteeni herää

Yöllä katseeni kaipaavasti tähtiin suuntasin
ajatusten kiemuroissa nimeäsi huusin

Yön kylmyys kohti ihoani tuntui
vieressäsi elämän murheet hymyksi muuttui

Synkkyyden pilke sisimmästä kumpuaa
tukahdettujen tunteiden varjoja varovasti raottaa

Syvyyden pohjasta kohti pintaa kurotin
matkalla uuvuin ja pinnan alle vajosin

Unten maille havahduin ja silloin ymmärsin sen
arkeani pääsen pakoon mutta tunteitani en

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo

Kiitos, tämä on myös todella kaunis ja tunnelmallinen:)

Kaunis runo

Kiitos, tämä on myös todella kaunis ja tunnelmallinen:)

 

Käyttäjän kaikki runot