Matka Kohti Sinua

Runoilija DustyDreamer

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maanläheinen haaveilija :) Intohimoina esim. musiikki (kaikissa muodoissa; levyjen ja vinyylien "crate diggaus", tuottaminen ym), elokuvat, pelit, mausteiset ruuat, luonto, auringonlaskut, tähtitaivaat ja unelmoiminen naisesta, jonka kanssa jakaa arjen ihmeet.
 

Sade piiskaa kulkijaa vuosi jälkeen vuoden
hänen silmissä kiiltää seuraava uusi huomen

Murtunut mieli virran viemänä puutuu
kun elämästä kaikkein tärkein pala uupuu

Tunteiden myrsky ei laannu hetkessä
surun tuomat kyyneleet kylpevät tyynesti meressä

Kukaan ymmärrä hänen kaipuutansa ei
yksinäinen taival tiellä kohti sydäntäsi vei

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

haikean kaunis - helppo samaistua näihin tuntoihin.

wau, upeasti on sanat aseteltu. Tykkäsin kovasti

Pystyn hyvin samaistumaan tunteeseen..
kaunis runo

Tutulta kuulostaa..
Kaunis runo (:

Mulla matkaa kyyneleet nyt missä sattuu.

haikean kaunis - helppo samaistua näihin tuntoihin.

wau, upeasti on sanat aseteltu. Tykkäsin kovasti

Pystyn hyvin samaistumaan tunteeseen..
kaunis runo

Tutulta kuulostaa..
Kaunis runo (:

Mulla matkaa kyyneleet nyt missä sattuu.

 

Käyttäjän kaikki runot