Katse Sinuun

Runoilija DustyDreamer

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Maanläheinen haaveilija :) Intohimoina esim. musiikki (kaikissa muodoissa; levyjen ja vinyylien "crate diggaus", tuottaminen ym), elokuvat, pelit, mausteiset ruuat, luonto, auringonlaskut, tähtitaivaat ja unelmoiminen naisesta, jonka kanssa jakaa arjen ihmeet.
 

Kohti taivaanrantaa kulkee polku toiveiden
matkalaista vastaanottamassa lähde haaveiden

Vaellus mielen läpi, sinisilmäinen perille pääsi
painavan askeleen saattamana pöytääsi päästit

~Pääruoka syöty, hauraan miehen tuomioksi jämät lautasella~

Selkä kohti toiveikkaita kasvoja vasten kääntyi
hänen kaipuunsa varjossa kuihtui ja nääntyi

Katse sinuun lipesi
liekki viiman tuudittamana hupeni

~Kieleke sormien alla murtui, jalanjälki edessäni muuntui~

Edessä tie kohti määränpäätä, sinua kysyvästi vilkaisin
askel askeleelta tiemme erosivat, huuliltasi luin 'tule takaisin'

Tulevan arvaamattomuus silmissäsi kiilsi
käänne tuntemattomaan muistoasi viilsi

Taakseni yritin nähdä, elämääni vain eteenpäin kelasit
asemalla silmät seinän tekstiin tarkentui, 'sinä minut pelastit'

Raiteiden välistä uusi elämä pilkisti
kasvin lehdet rohkeasti kohti uutta ponnisti

Auringon säteet sille mahdollisuuden antoi
taistelu läpi kivisen pinnan lisää voimaa kantoi

Painava itsetunto penkille hiljalleen istahti
junan kolina kohti korviani horisontista kajahti

Pyörät kiskojen väliin ahertajan murskasi
laitumelle tuuli lehdet lempeästi huiskasi

Matkalainen matkaa jatkaa huoleti, seuraavana aamuna hän tarkenee
kukan varsi raiteiden vieressä lepää, sille ei uusi huomen enää valkene

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä runo vaati pohdiskelua, piti lukea ajatuksella ja pariin kertaan. Tykkään runoista joissa on arvoituksellisuutta. Hienoja kielikuvia :) kiitos sulle arvostelusta !

Tämä runo vaati pohdiskelua, piti lukea ajatuksella ja pariin kertaan. Tykkään runoista joissa on arvoituksellisuutta. Hienoja kielikuvia :) kiitos sulle arvostelusta !

 

Käyttäjän kaikki runot