Aamupäivä

Runoilija vasen

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 8.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Katselin tänään kirjastossa harhailevia ihmisiä
Jottei elämän peruskäyrä katoaisi

Koitin pitää mieleni avoinna
Tulkita kirjoitettuja tieteitä

Analysoin

Niin, ihmisten taipumus korkeampaan hyvään.

Minullakin on joskus ollut samanlainen tunne

Aamulla krapulassa
Koittaessani tulkita menneisyyden minäni jälkiä

Paskat housussa
 
Joskus oikeasti mietin
mistä tämä kaikki kumpuaa

Elämän jatkuvaa informaatioteoriaa
    Propositio,
        Verigreippiä ei voi syödä
        saamatta hedelmälihaa silmille
     Aukoton teoreema,
Ellet omista speedoja

Peilasin lusikkaa auringossa
Hymyilevät kasvot

En mieti enää
Selite: 
Jos jollain on taikurin hatussa lusikka, jota kammetessa ei lennä greippimehu, ni kertokoon minulle.
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä runo, muuta en tähän osaa sanoa :)

hyvä runo, muuta en tähän osaa sanoa :)

 

Käyttäjän kaikki runot