Vahva

Runoilija Aliisa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen runo tulee suoraan sydämestä. Sydämellinen kiitos kaikille runojeni lukijoille ja arvostelijoille. Jaa toki heränneet ajatuksesi kanssani! Täällä taas astetta ehjempänä ja vahvempana ja vanhempanakin. Toivottavasti säännöllisemmin kirjoittelemassa taas.
 

Minua et saa,
et koskaan!
Vaikka ystäväni veitkin, minua et saa.

Kuuntele se, kuuntele tarkkaan.

Vaikka maa altani sortuu
en kaadu
vaan kohotan katseeni taas

Minua sinä et saa. Tässä seison.

Vaikka kuninkaat kääntyvät minua vastaan
ja luodit lävistävät kotini,
minä jään.

Vaikka soturit sytyttävät taloni
polttavat osan sieluani,
kerään voimani ja rakennan pian uuden.

Kuule jo, luovuta en.

Helvetin tulet ovat roihunneet, minä selvisin.

Minua sinä et saa koskaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo on.

Väkevää tekstiä.

 

Käyttäjän kaikki runot