Älä ole huolissasi, kyllä minä jaksan.

Runoilija Aliisa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen runo tulee suoraan sydämestä. Sydämellinen kiitos kaikille runojeni lukijoille ja arvostelijoille. Jaa toki heränneet ajatuksesi kanssani! Täällä taas astetta ehjempänä ja vahvempana ja vanhempanakin. Toivottavasti säännöllisemmin kirjoittelemassa taas.
 

Minuun ei satu enää niin paljon
”masennuksesi on siis psykoottinen”
Arvioiva katse valkotakkisen

Minua jo usein naurattaa
”mikä se nuorta ihmistä noin masentaa”
samat kuin ennenkin mutta on jo valoa

Voin jo tanssia ja laulaa ilman kyyneltä
”onko sinun tapanasi puhua noin hitaasti”
On.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Masenus laanttu se käänttyy vomaksi,hyvin koskettavaa,pidän.

Upea runo !

On

antaisin mitalin jos voisin runon sisältö niin urhea

On iso askel kirjoittaa tuo kaikki, mutta uskon sen olevan hyvän askeleen eteenpäin !
Koskettaa.

 

Käyttäjän kaikki runot