Tahtoisin laulaa..

Runoilija Aliisa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen runo tulee suoraan sydämestä. Sydämellinen kiitos kaikille runojeni lukijoille ja arvostelijoille. Jaa toki heränneet ajatuksesi kanssani! Täällä taas astetta ehjempänä ja vahvempana ja vanhempanakin. Toivottavasti säännöllisemmin kirjoittelemassa taas.
 

..ulos tämän miltä tuntuu
tiedän että ääneni jo kantaa
ja se voi soida kauniisti.

Soinnut hivelevät
täytyisi vain alkaa
kertoa vuosieni tarinaa
jota ei kukaan ole kuullut
vähiten minä itse.

Se olisi vihreänharmaa
helmiä ja nauhaa
virkattu tilkkutäkki.

Osia siitä osaan jo rakastaa
mutta vielä on liikaa
minussa sitä pientä lasta
joka tunteensa patoaa.

Kun ei sille muuta opetettukaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot