Pitkä matka kotiin

Runoilija Aliisa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jokainen runo tulee suoraan sydämestä. Sydämellinen kiitos kaikille runojeni lukijoille ja arvostelijoille. Jaa toki heränneet ajatuksesi kanssani! Täällä taas astetta ehjempänä ja vahvempana ja vanhempanakin. Toivottavasti säännöllisemmin kirjoittelemassa taas.
 

Yritän käskeä
sydäntäni lopettamaan lyömästä.
Se ei tottele.
Koitan saada jalkani kantamaan,
en pääse eteenpäin.
Pidän hymyä kasvoillani,
puren huulta etten itke.
Taistelen, selviydyn
mutta se siitä,
siinä kaikki.
Tarraan kiinni ajatukseen,
että voin jo paremmin.
Se tuo kuitenkin mieleen vain
vanhan tuskan, syvimmän.
Katso silmiini,
onko siellä joku?
Itse en häntä enää löydä.

Selite: 
Pitkästä aikaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot