pala

Runoilija anesthetize

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 8.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vilunväreet kulkevat pitkin selkääni
sydämeni syke kiihtyy
Nikotiini valtaa ruumiini
kylmä hiki peittää vartaloani
Huoneessani käy kylmä viima
annan pelolleni vallan
Sorrun itkuun
eksyn murheitteni maailmaan
Kipu ottaa vallan
sydämeeni sattuu
Olit iso pala sydämmessäni
ja nyt kun olet poissa
Pala sydämmestänikin on
anna osani takaisin
Tule itsekkin.

Selite: 
?
Kategoria: 
 

Kommentit

kaipaavan kaunista tekstiä.

 

Käyttäjän kaikki runot