Pois

Runoilija hölsteri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mun täytyy päästä pois.
Mun täytyy itseäin säästä,
enkä ketään lähelle päästää.

Pois, heittäytyä uusiin tuuliin.
Mä melkein jo luulin,
et mun elämä on sitä mitä haluan.

Ehkä sä vielä joskus mua oikesti kaipaat
ja huomaat mitä multa sait,
mutta silloin se on jo liian myöhäistä.

Kun tulen takaisin,
jaksan taas uskoa onneen.
Joku mun rinnallani elää
ja sinä olet muisto vain.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot