korjattu

Runoilija Himmeä

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkaudella sirpaleet keräsi
terävimmätkin kämmenelleen pinosi
hellästi takaisin sydämeksi kokosi
sirut suudelmin toisiinsa kiinnitti.

Särkyneen mielen pelasti
korjaamaansa sydäntä hellimmin piteli
tyttöään hoivasi, helli ja rakasti
murtunut tyttö sai itsensä takaisin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pelastajalle hyvää syntymäpäivää ;D

 

Käyttäjän kaikki runot