rakkailleni..

Runoilija Himmeä

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuka sanoi
ettei kenenkään taakka tule niin painavaksi
ettei ihminen sitä kestäisi?

Kun sinun silmistäsi tuska heijastuu
se kipuna minunkin sydämessäni tuntuu
en minä katsettani käännä

Silloin kun sinuun sattuu,
kyllä minä pääsi syliini painan
ja kauneimpaan uneen sinut tuuditan.

Kyllä minä sinun tuskasi itselleni ottaisin
ja sen rakkaudella kärsisin
jos minä sillä sinut pelastaisin.

Vain kuolema pelastaa sinut maailmassa,
joka on kärsimyksellä täytetty
mutta jossa on myös niin paljon hyvää
etten minä anna sinun nukahtaa
en anna sinun nukahtaa vielä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot