Kuuntelisit

Runoilija Himmeä

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kunpa kuuntelisit minua,
kerran vielä, yhden ainoan,
haluaisin vain kertoa
kuinka monta kaunista muistoa
tulvii mieleeni kun selailen näitä kuvia.
Katson niissä hymyäsi, sinua,
ja voi kuinka ihmiseen voi sattua
kun tietää ettei enää koskaan kohtaa tuota katsetta.
Joka askeleella tiedostan
etten voi elää ilman sinua,ei,en enää kauan,
mutta ei ole ratkaisua, ei pakokeinoa,
sillä jos kuolisin ilman sinua,
en koskaan voisi rauhassa nukkua.

Selite: 
Ystävyydestä, ja selvittämättömistä asioista :/
Kategoria: 
 

Kommentit

vahvaa kerrontaa, hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot