sirpaleet

Runoilija Himmeä

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Keräilen sydämeni sirpaleita,
mutta ne ovat niin teräviä,
niin kovin kipeitä.
Ne viiltävät käsiäni,
luisuvat otteestani,
niinkuin elämäni, uskoni, unelmani.
Ja ne viiltävät yhä syvempää,
joka viilto tekee vähän kipeämpää,
mutta mitä pahemmin ne sivaltaa,
sitä nopeammin kuiviin minut vuodattaa,
ja vain kuolema kivuttomuuteen tuudittaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upeasti kirjotettu. Niin totta.

 

Käyttäjän kaikki runot