Pettymys

Runoilija Himmeä

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä korkeammalla lennän,
sitä kipeämmin putoan.
Mitä kovemmin innostun,
sitä katkerammin epäonnistun.
Mitä lujemmin luotan,
sitä varmemmin ihmiset kaikkoaa luota.
Elämä, älä lyö minuun liian lujaa,
olet vetänyt turpaan niin monta kertaa,
alkaa olla niin vaikeaa löytää uskallusta ja voimaa,
nousta uudestaan, jatkaa matkaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot