kaunis sielu

Runoilija Himmeä

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun rakastuin sinuun,
rakastin sinua sieluusi asti.
Ja kun pahin tapahtui,
sinä täältä lähdit,
jäin toivomaan
että lähdit palataksesi aikaan parempaan.
Uinu hetki rakkaani,
mutta kun synnyt uudestaan,
synny lähelleni,
synny vaikka lapsekseni,
tai odota, odota että minä tulen perässäsi
ja synnytään yhdessä jälleen
uuteen aikaan
olkaamme ystäviä, rakastavaisia,sisaruksia
tai mitä vaan,
tahdon sinua
sillä minä rakastan sinua sieluusi asti
kauniin sielusi kaikista ajoista etsin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo.

Kuinka surullisen kaunis ja silti hekon toiveikas

Surullisen kaunis!

Koskettavan haikeaa. Kaunista laheisyyden kaipuuta.

 

Käyttäjän kaikki runot