Nimetön

Runoilija Hannamai

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Opintotuki, tenttipäivä, oppikirja
meitä ei sun asiat kiinnosta

meille te ootte vaan läjä
kuusilukuisia numerosarjoja

sä oot täällä vastuussa oot yksilö
silti huomaan katoavani massaan

sun pitää verkostoitua kaikkien kanssa
sitäkin mä yritin mutta

sormus palautettiin mulle kolisevassa peltirasiassa

Selite: 
~ Jotain tajunnanvirtaa yliopistoelämäst, ei oikee mitää ideaa.. :[
Kategoria: 
 

Kommentit

runossasi tuli jo kaikki esille nimeä myöten.

Onneks välillä on valonpilkahduksiakin.

 

Käyttäjän kaikki runot