Turvapaikka

Runoilija mare

Tarpeeksi korkealla
Piilossa 
näkymättömissä, 
jonne tuuli kuljettaa puhdasta ilmaa
Minulle hengitettäväksi
 
Tarpeeksi matalalla
Etteivät typerät päähänpistot satuta, 
toivoton elämä pääty
 
Pääskyset liitävät yläpuolella
Lokki huutaa merellä
Muurahainen raahaa kortta pesäänsä
Vesipisara kimaltelee lehdellä
 
Paljastan alastomat tunteeni 
Oksennan suruani ääneti maailmalle
Jotta voin hymyilläkin kotona 
 
Istun kunnes pakarani puutuvat kallion kovuudesta
Palaan taas huomenna 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti kuvailtu/vangittu tilanne! 
Pidin tämän runon rytminmuutoksesta ja kuvailusta. 
Hyvään huomiseen kannattaa luottaa, se paljon hyvää mieltä tuottaa.
 

Käyttäjän kaikki runot