Kuin Colosseum

Runoilija mare

Katson taas kauas ajan taakse
surusta on vaikea päästää irti
pahoista sanoista on tullut tapa,
tapa suojautua

En voi enää vajota niin 
en voi enää pilata tätä
uudelleen rakentamiseen
ei ole toista mahdollisuutta,
toistamiseen

Olisi liian helppoa tuhota
kaikki 

lopullisesti
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuin oman elämä näyttämö - colosseum - areenalla,taistella tai tuhoutua mutta ei suosiolla ! 
Kannattaa elää nätisti, eikä ainakaan tuhota mitään.
Elämä on pitkälti valintoja, joita on pakka tehdä
 

Käyttäjän kaikki runot