Tämä aamuna vastassa oli taas vuoren kokoinen seinä

Runoilija mare

Syöksykierre
Takaisin
Alas
 
Auringonsäteen valosta varjoon
Yhdessä yössä
Paluu epäilyjen tielle
 
Itsesyytös
Loistaa
Läsnäolollaan
 
Ei ihmeparantumista kai ole olemassakaan 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Puhutteleva hieno runosi. Vaikeuksien kautta voittoon <3
Puhutteleva runo. Lukija jää pohtimaan, kertooko runo masennuksesta vai jostakin muusta sairaudesta.
Surullista... hyvin kirjoitettu.
Kyllä ihmeparantumisiakin tapahtuu, tosin hyvin harvoin.
Sa pystyt vuoren, seinän yli kapuamaan

Joudut tosin ensin ehkä mittasuhteet ajan kanssa, kärsivällisesti kartoittamaan

Varjoissa voit kerätä tarvittavan määrän energiaa

Ja kun valoon astut jälleen

Ala kiipeämään vaan

Ei ihmeitä tarvitse olla olemassakaan

Kun on tahto ja kyky

Sillä vuorenkin ylittää

Sen valloittaa

:)
Kiitos kauniista sanoistasi :)
 

Käyttäjän kaikki runot