Jäävuoren jälkeen

Runoilija mare

Sumu hellästi kutitteli ihoani,
minä hiljaisesti kikattelin tunteelle,
joka oli uusi ja outo

Ei olisi tarvinnut
meren syleilyssä ei ollut muita

Titanic oli jo uponnut
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Suorastaan hyytävää kerrontaa.
 

Käyttäjän kaikki runot