En tiedä, haluanko kuulla vastaustasi

Runoilija mare

Mitä tekisit
jos haluaisin vain luovuttaa
juosta kauas pois
haudata itseni
tai edes sen irvikuvan, 
joka minusta on tullut

Olen päättänyt tuhota

minut
sinut
meidät
 
Tänään ei ole mitään syytä nousta
enkä tahdo herätä huomenna

Mitä tekisit
jos pyytäisin sinua menemään
päästämään minusta irti
anna minun vajota syvyyksiin



en voi pyytää sinua jäämään 
vaikka se on ainut asia
mitä oikeasti haluaisin
 
oletus

Kommentit

Pysäyttävää, laittaa tosiaan miettimään.
 

Käyttäjän kaikki runot