Elävänä(kö) haudattu

Runoilija mare

Sisälleni haudattu
se kaikki viha
joka ei pääse 
huutamaan tuskaansa

Pienet vaaleat pillerit
pitävät huolen
että en hukuttaudu kyyneliin tai 
vajoa kaivettuun kylmään hautaan

En ruoski
sinua verille
En hajoa 
uusiin valheisiisi
 
En paljasta alastomia
mietteitä maailmalle

Niin tasapaksua

Niin t a s a p a k s u a

Vaikka
tahtoisin
huutaa
kiljua
kuristaa 
itkeä

Irrottautua
niistä saatanan
valheista
 
nousta jälleen eläväksi
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan elossa täällä jokainen taivaltaa, oman osuutensa.
 

Käyttäjän kaikki runot