Maailmahan pyörii sinun napasi ympärillä

Runoilija mare

Voin jättää sinut huomiotta
tai leikkiä välinpitämätöntä
et ole minun tunteiden arvoinen

Anna vain tulla,
kaada paskasi minun niskaani
Sillä minähän olen vittu syyllinen,
että sinä et osaa olla onnellinen

mutta
kerron sinulla salaisuuden
Ei minun olemassaoloni loukkaaminen
sinua auta

Joskus, vielä joskus
paiskon pahan olosi käytettynä takaisin

Mitään muuta en sinulle lupaa


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa kerrontaa, elämässä on paljon tunteita.
 

Käyttäjän kaikki runot