Tähdet tuovat viestini luoksesi

Runoilija mare

Tuhansien kilometrien päässä
se, minkä yritän korvata
hotellin litteällä tyynyllä


En ottanut mukaani edes
t-paitaasi, jonka tuoksu
olisi vienyt unessa luoksesi

Viikko yksinäisenä
hotellihuoneen
kalseassa syleilyssä,

jokainen tunti kaipaan
sinua vähän enemmän

Lähetän lentosuudelman
yötä vasten luoksesi

"Kauniita unia, Rakas"
 
oletus

Kommentit

hyvä kaipuun kuvaus

pidin
Kerrassaan ihanaa kaipausta rakkaan takia,
 

Käyttäjän kaikki runot