Järvi

Runoilija ritityttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Puinen soutuvene, airon narahdus,
puhtaanvalkoinen lumpeenkukka,
saaressa nuotiopaikka, aurinko laskee.

Loimu, tuli.

Aaltojen liplatus rantakivikossa,
vesiheinät niiaa hennossa tuulenvireessä.

Kesäneito,
alasti,

veden viileä syleily, niin pehmeä, kannattelee,

pinnalla.

Taivaanrannassa kaksi joutsenta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista.

kiva :)

 

Käyttäjän kaikki runot