Jano

Runoilija ritityttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Autiomaan hiekkaa, karheaa,
suupielistä kielenkantaan.

Näky keitaasta,

hento kosketus kaulalla, lupaus,
kuin päiväperhon siivenisku,
leijonan karjaisu savannilla,

väristys selässä, nautinnosta.
Kurkkua kuivaa.

Vesipisara huulilla;

juotava pois suudellen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot