Ei koskaan mun

Runoilija dusky

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

heti kun näen kiillon silmissäsi
valmistaudun saamaan vähän sinua
kun avaat ovesi, lasken kaikki seinäni
siirryt ylhäältä alas ja lopulta taakse
annan sinulle vapaat kädet vaikka
tämä on sinulle vain urheilua

en saa tarpeeksi, en koskaan tarpeeksi
kun kosket paikkoja jotka ovat tabuja
en uskalla kieltää, en tahdo että lopetat
vaikka saankin vain palasia sinusta
en jaksa enää anella, en jaksa yrittää
en koskaan saa tarpeeksi

ja kun aamu alkaa sarastaa
käännyt lopulta poispäin
olen turta enkä voi liikkua enää
ja tiedän että minun on lähdettävä
tiedän miltä tyhjyys tuntuu
ja nyt kun leikki on loppu
täällä ei ole minulle mitään

et anna itseäsi pois, en koskaan saa sinua
valoni ovat sammuneet kauan sitten
en saa tarpeekseni, en tunne sinua
yritin avata lukot, yritin saada sinut koukkuun
et näe minua, en jaksa enää yrittää
olen tässä, kuuletko minua
olen tässä, tunnetko minua

en koskaan saa tarpeeksi, vain palasia sinusta
kun kosketat arkoja paikkojani, valmiina uuteen kierrokseen
en koskaan saa sinua oikeasti
kun tulet taas minuun enkä väitä vastaan
en pysty muuhun, ota mitä tahdot
kun häpäiset minua toistuvasti
en voi lopettaa
en saa tarpeekseni

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
dusky Viha 7.4.2015 3 Runo
dusky Aamuyöstä 18.5.2015 1 Runo
dusky Ei koskaan mun 21.4.2015 0 Runo
dusky Got your love 10.4.2015 0 Runo
dusky Vallankumoukseni 17.6.2015 0 Runo
dusky Aamukaste 16.4.2015 0 Runo
dusky Kateus 22.4.2015 0 Runo
dusky Kirkkain 17.6.2015 0 Runo
dusky Dance 6.4.2015 0 Runo
dusky Demoneistasi 9.4.2015 0 Runo