Nimetön

Runoilija Nosferatu

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kylähullu tarinantakoja, seppä iloinen sanojen soittaja. Ärisevä pohjalaanen ja muutoonki komia.
 

Inhimillisiä ihmiöitä
intiimiähkimöitä
ja kärsimyskalastusta

oletko koskaan ajatellut
olevasi hullu?

periaatteellisia pähkintöjä
puutteellisia pohdintoja
ja Vittulajänkiä
ilman änniä

Minä olen hullu
vaikket koskaan
niin ajatellut
mutta oletko huomannut
että sinulta
puuttuu pikkusormi

Selite: 
Ystävän muistolle
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeita nää "ystävän muistolle" ...

Tee niistä kirja !!!

 

Käyttäjän kaikki runot