Nimetön

Runoilija Nosferatu

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kylähullu tarinantakoja, seppä iloinen sanojen soittaja. Ärisevä pohjalaanen ja muutoonki komia.
 

Kylmäsavulihaa
voileipäkeksillä
välissä
valkosipulijuustoa

kyytipojaksi
korkillinen Jalokahvia
ja johan sairashuone
muuttui hotelliksi

rullaattorirallia tupakalle
ja röyhtäillen takaisin
Maailma oli taas
hiukan parempi
paikka olla

Selite: 
Ystävän muistolle
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot