Nimetön

Runoilija Nosferatu

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 28.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kylähullu tarinantakoja, seppä iloinen sanojen soittaja. Ärisevä pohjalaanen ja muutoonki komia.
 

Nenät jo haistaa
suukin maistaa
siskoa veljeä
ei voi laistaa

on maailma suuri
mut emo kuin muuri
pahalta suojaa
pelota ei juuri

pikkuisen kurkistaa
tekisi mieli
kun naamaa pesee
äidin kieli

Selite: 
Lastenloruja
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot