Mitäs nimeksi

Runoilija PuuBu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

=) <3
 

Sinä,
joka lupasit ojentaa kätesi

Et ojentanut.

Sinä,
joka työnsit minut pimeyteen

Et edes tuntenut sääliä.

Sinä,
joka veit sieluni.

Sinä,
en pääse sinusta eroon.

Harhaileva

Yksinäinen

Petetty

Selite: 
Aika syyttävään sävyyn =) ja aika angst. Petetyn tunne... Aika kauan sitten =)
Kategoria: 
 

Kommentit

Musta on hienoa että voi ne katkerat tunteetkin jotenkin sanoa, tänne voi, kukaan ei syytä sua mistään jos haukut toisen ihan alimpaan helvettiin. Hienosti kirjoitettu, löysin tästä runosta itseni.
Mahtava.

hieno, kaunis on!

Tää on tosi hyvä!
Synkkää ja siksi niin osuvaa, ainakin allekirjoittaneelle.

Ainakin mulle tää tuo ajatuksen,
että se, jonka velvollisuus on turvata, suojella, olla se, jolle purkaa huolensa, ei täytäkään velvollisuuttaan, vaan jättää oman onnensa nojaan.
Keneen sitten luottaa ja turvautua, jos ei siihen kyseiseen ihmiseen.

Loistavaa, PuBu! =)

 

Käyttäjän kaikki runot