SUKA

Runoilija Hilma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yrittä otta sanoi kii, niputta niit ja... vaa tuule ne viävä, arjes hukkuva...
 

See ol kyl
viimäne pisara!

Hikise suka.

Vaikk kui mont kertta
olin see sanonnu:
Riisu ne oikkem päi!
Viä pyykkihi!

Kärpäsekki katost
kiines pitivä,
siippe heilusiva vaa,
kon mää huusi:

Viimäne pisara!

Suka saiva kyytti.

Ja miäs kans.

Selite: 
Pakkohan se ol runoks laitta, ko näin keskel tiät sukat! Kuka miäs park ol saanu häärö... ?!
Kategoria: 
 

Kommentit

Savolaisittain sanottunna oekeen lupsakka runo

Muanlähheine tappaus.
Sukathan ne suap tuntiumoo kamaraan meleko läheltä.

Jestas, että samaistuin!
Meillä tää on tuttua, en tosin ulos asti ole heittänyt :)
Mahottoman hersyvä runo, kiitos!

Ah-ha-hah :D hauska!

Tämä on minullekkin niin tuttua.Hauska runo.

hienosti hallitset murteen ja kirjotat kauniisti....

 

Käyttäjän kaikki runot