Kaikki koirat tahtoo San Franciscoon

Runoilija Jesssa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se silta notkuu niiden painosta ja jos
niille ei heitä luuta ne jyrsii
omia sääriä
ja ulvoo

niinkuin koomaiset jellonat
tai kuurot herrasmiehet

eksyvät sammakkoina aavikkoon
laulavat surullisen balladin
politikkoparasta

ja hetkeen niitä ei erota enää ollenkaan

samaan aikaan minä katson peiliin ja
kosketan kaarevia huuliani
ihailen alkusointuja
rakastan
rakastan

ja rakastan

tätä kaupunkia joka on vain meidän

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

brutaalia menoa

pidin paljon

 

Käyttäjän kaikki runot