You jump I jump

Runoilija Jesssa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Usein näen unta;
minä ja sinä

Ja
pyörä

Minä tarakalla
Helsinki
ihan tyhjä

Ja yö

Ja sinä

kysyt;
vieläkö kaupungit valot on
liian kirkkaita

Ja sanon;

Ei ole enää valoja
Ei lainkaan

mutta silmät joita katson
säihkyy

Kontrasti on yhteinen
pintamme
ja kädet

tiukasti kiinni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana! Tykkään pätkitystä tarinan kerronnasta, joka antaa lukijalle enemmän ajatuksen varaa. Hienosti olet muotoillut repliikit runoon. Pidän kyllä :)

Voi, pidin paljon! Hyvin vangittu tunnelma.

Lisään runosi suosikkeihin säihkymään ! :) <3

 

Käyttäjän kaikki runot