Irtoaminen

Runoilija Jesssa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En enää löydä niitä sanoja
joita sinä selvästi odotat ja
vilkaiset minua kuin ohimennen
kuulen kuinka ajatuksissasi huokaat

tiskit on vieläkin tiskaamatta
ja keittiössä leijuu raskas pölykerros
näen silmistäsi kuinka jotain sisälläsi särkyy
ja kaikki minusta jota halusin antaa sinulle
juuttuu kiinni kurkkuun

tunnen olevani pelkuri
pelkkä hahmotelma
eikä yksikään lihas enää kannattele
60 kiloa ikävää
kun sinä suljet oven perässäsi
edestäni

sammutan kaikki valot ja ovet
painan pääni tomuiseen ovimattoon,
Tervetuloa kotiin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot