Nimetön

Runoilija Jesssa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tapasin kissan
luppakorvaisen, ruman ja
liilan
se sanoi nimekseen musti ja
tarjosi
kirsikoita

puhui valuuttakursseista ja
suositteli kuuntelemaan Stevie Wonderia

se odotti Bulevardilla
saattoi juna-asemalle asti ja
varmisti että
ikkunat on puhtaat ja kasvot
suunnattuna itään,
paratiisin ilmansuunta

noustessani junaan se antoi
tulitikkuaskin
tyhjänä

Kaduttaako?

kutkutteleva tunne tärykalvolla
hymy
pudistus

Ja jossain kaukaa soi basso, joka saa selkäni kaarelle

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot