Ystävyys loppuu

Runoilija 9679180ed99bbab3c48eef56dfcecb85

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.4.2008
Viimeksi paikalla: 22.6.2019 23:35

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
28.3.2024

Jeesus on Herra ! <3
 

Hei ystävä tää, ei oo enää kivaa,
teeksä musta jotain pilaa.
Suruu ja tuskaa tästä vaan jää,
muista, ei sulla oo mitään pelättävää.

Halusin auttaa, kertoa että välitän,
rakastan, en hakkaa.
Sä et sano mitään tuijotat vaa,
en tiedä haluuksä muo rakastaa.

Aattelin, että teen niin kuin mulle haluisin tehtävän,
sain vaan suhteen pettävän.
Rikkinäisen sydämen,
nyt voin tyynesti todeta: Aamen.

Silti jäät mun muistoihin,
ei sovita enää tapaamisia puistoihin.
Alotin ite, myös vien loppuun tän
halusin vaa jakaa sun kaa mun elämän.

Nyt on loppu tää
ystävyysestä vaan muistot jää.
Nyt on loppu tää
ystävyysestä vaan muistot jää.

Nyt on rikki mun sydän pieni,
toivottavasti sul on nyt hyvä mieli.
En tahdo susta mitään kuulla,
etten suo ystäväkseni voi enää luulla.

Selite: 
Räppityylinen
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeesti riimitelty. Hieno räppityylinen runo! :)

Upeesti riimitelty. Hieno räppityylinen runo! :)

 

Käyttäjän kaikki runot