Armoa anelen

Runoilija 9679180ed99bbab3c48eef56dfcecb85

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.4.2008
Viimeksi paikalla: 22.6.2019 23:35

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Jeesus on Herra ! <3
 

Murra kahleeni, päästä minut vapaaksi pahuudesta tämän maailman
paranna sydämeni haavoista, katkeruudesta, vihan verestä tahriman.

Vapauta minut tämän paikan ansoista, nosta tuhkasta,
sido haavat uudestaan, sun puhtaus, viattomuus mut voi vapauttaa.

Puhalla minuun elämän henkäys uudestaan
en tahdo tyytyä sieluni kuolemaan .

Rakenna uudestaan silta, jonka minä romutin,
en osaa korjata, anteeksi jos mahdollisuuteni ohitin.

Armoa anelen, huudan yöllä apuasi,
tulethan jälleen luokseni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot