Yksinäni vaan

Runoilija 9679180ed99bbab3c48eef56dfcecb85

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.4.2008
Viimeksi paikalla: 22.6.2019 23:35

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Jeesus on Herra ! <3
 

Yksin tänään taas,
koitan mennä nukkumaan.
Päässäni valheet, pahat ajatukset,
muo valvottaa.

Jo viikko siitä on kun lähetin sulle viestin,
odotan vastausta vieläkin.
Ehken vastausta saa,
jään turhaan odottamaan.

Suuri ihmismassa ympärilläni,
jokainen, joka ikinen, väittää,
”olet ystäväni”
Silti olen niin yksin.

Tuntuu, ettei kukaan kuuntele.
Väsymys painaa päälleni,
en kauan jaksa enää.
Olen uupunut.

Taas ihmiset lipuvat ohitseni,
painan pään polviini.
Mietin, miksi enää olen täällä.
En tahdo elää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot