Tosi ystävä

Runoilija 9679180ed99bbab3c48eef56dfcecb85

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.4.2008
Viimeksi paikalla: 22.6.2019 23:35

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Jeesus on Herra ! <3
 

Oot jotain enemmän, kuin vaan ystävä.
Oot vähintäänkin tosi kestävä.
Sun hymysi on ihana, kaunis
se sulattaa sydämestä jään.
Pystyn sulle avautumaan,
selvittämään tän pään.
Haluun sanoo sulle,
Oot tärkee mulle!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot