Surkee ystävä?

Runoilija 9679180ed99bbab3c48eef56dfcecb85

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.4.2008
Viimeksi paikalla: 22.6.2019 23:35

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
18.4.2024

Jeesus on Herra ! <3
 

Mitä teen aina väärin,
miksi kaikki kääntyvät minua vastaan,

Mitä mussa on vikaa.
Tuntuu, että kaikki välttelis muo kun jotain likaa.

Joskus ne moikkaa, juttelee tai halaa,
tuntuu silti, että ne selän takaa puhuu pahaa salaa.

Ystävät viettävät kanssani vain pienen hetken,
mutta kuka haluis jakaa kanssani koko retken?

Oonko niin paha ja ilkeä vaan,
ettei ketään pysty muo rakastamaan

Yksin jään tänä iltana sänkyyn jälleen makaamaan,
vain epäilevät ajatukset seuranaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runo on suoraan kuin mun elämästä...
Jätetyksi tuleminen on liian tuttua..
Hienosti olet tämän saanut jopa minun ajatukset runoon purettua

Hyvin välittyy pettymys runostasi

 

Käyttäjän kaikki runot